Wandelaars Marion Schroen en Leontine Durby leggen schoonheid Sint-Eustatius vast in fotoboek

Deze maand verscheen het fotoboek ´St. Eustatius, off the beaten path´. In het boek tonen Marion Schroen en Leontine Durby de schoonheid van het eiland zoals zij die zelf ervaren tijdens hun vele gezamenlijke wandelingen op het eiland.

Door René Hoeflaak

´Dit fotoboek is voor iedereen die op welke manier dan ook verbonden is met St. Eustatius. Dit schilderachtige en historische eiland heeft een grote verscheidenheid aan waanzinnig mooie plekjes´ aldus de uitgever Anoda Publishing

Wandelboek Marion Schroen

De vele positieve en enthousiaste reacties op hun wandelfoto’s op sociale media moedigden Marion Schroen en Leontine Durby, twee ervaren wandelaars en inwoners van Sint-Eustatius,  aan om een fotoboek uit te brengen.

Twee jaar geleden publiceerde Marion Schroen al een boek met ruim 20 wandelingen op Sint-Eustatius. Mijn interview in januari 2021 met Marion over dat boek lees je hier.

 

Eerder dit jaar had ik het genoegen om op Sint-Eustatius met Leontine en Marion enkele wandelingen te doen. Onder meer in het Boven National Park. Een onvergetelijke wandeling.

Wekelijks wandelen Marion en Leontine -al dan niet met echtgenote(n) en vrienden- door de natuur van Sint-Eustatius (foto: René Hoeflaak)
Wandelen op Sint-Eustatius
Sint-Eustatius, maart 2022 (foto: René Hoeflaak)

CNN en National Geographic

CNN noemde St. Eustatius een van de tien topbestemmingen voor 2022. En ook National Geographic  schreef dit jaar vol lof over Sint-Eustatius.

Op 22 februari organiseert Groenroodwit een reis naar Sint-Eustatius

Sint-Eustatius, maart 2022 (foto: René Hoeflaak)