Susan’s Kitchen & More

Groenroodwit is er voor iedereen die reist door en naar Suriname. En voor iedereen die Suriname een warm hart toedraagt,  dichterbij wil halen en verder wil brengen. Vanaf 2013 lees je hier dan ook artikelen, blogs en interviews over (reizen door en naar) Suriname. In de nieuwe serie gastblogs waarin ‘gasten’ hun  liefde voor Suriname delen met een project, een leuke ervaring, een initiatief of gewoonweg een aanbeveling of een leuk verhaal vandaag Zusjanie Aloeboetoe, de vrouw achter Susan’s Kitchen & More.

‘’Suriname is een keuken rijker geworden. De ervaring opgedaan gedurende de afgelopen 21 jaren als kokkin stel ik nu graag ter beschikking aan de totale Surinaamse samenleving” aldus een trotse initiatiefnemer Zusjanie.

Foto: Susan's Kitchen & More
Foto: Susan’s Kitchen & More

Positieve feedback

Vol trots vertelt Zusjanie Aloeboete over het moment waarop Susan’s kitchen de bredere markt opgaat en wil veroveren. “Ik ben ervan overtuigd dat ik een sterke rol en positie kan innemen op de lokale cateringmarkt. Niet alleen vanwege de positieve feedback die ik al jaren lang krijg, maar ook om mijn grote assortiment aan Surinaamse gerechten


Genieten

Gerechten zoals onder meer bami, nasi, pom  en diverse soepsoorten, kroketten, bitterballen en visballen. “Ik maak en verkoop ook gebakjes. Vandaar de More”  aldus Zusjanie. “Ik ben blij mijn kookkunsten te kunnen delen en mensen te kunnen laten  genieten van mijn heerlijke gerechten”

Afhalen

De gerechten kookt en bereidt Zusjanie thuis.  Afhaaladres is Terencestraat 5. Bestellingen kunnen worden geplaatst op telefoonnummer 8735953.

Foto: Susan's Kitchen & More (foto: René Hoeflaak)
Foto: Susan’s Kitchen & More (foto: Susan’s Kitchen & More)

Succes!!Leave a Reply