Reizen door Suriname met GroenRoodWit

Groenroodwit informeert u graag over reizen, tours, excursies en accommodatie in Suriname en denkt graag vrijblijvend met u mee over de samenstelling van uw vakantiereis. Want reizen door Suriname is mijn passie.

Groenroodwit beschikt over een uitgebreid netwerk in Suriname en kan uw wensen -als u dat prettig vindt- voor u afstemmen met touroperators of accommodatiehouders ter plekke of u met hen in contact brengen. Daarom is het zeker een aanrader te reizen door Suriname met GroenRoodWit.

Laatste nieuws: Van 14 november tot en met 29 november 2020 organiseert Groenroodwit samen met ABC TRAVEL een rondreis door en naar Suriname. Klik hier voor het uitgebreide dagschema.

Vragen, interesse, wil je mee? Neem dan contact op met René Hoeflaak (klik hier).

Reizen door Suriname
21 maart 2016: Landgoed Linde’s Lust, een van de bestemmingen van de Groenroodwit reis in februari 2017 (foto:René Hoeflaak)
Reizen door Suriname
Huisjes op Isadou, een van de bestemmingen van de Groenroodwitreis in maart 2018 (foto: René Hoeflaak)

One Comment

  • Inge Schippers

    Hallo Rene,

    Op 1 juli staan wij weer op de keti koti markt op de Kruiskade met culturele sieraden. We hebben het er ooit wel eens over gehad wat op jouw site te zetten. Graag maken wij daar een keer een afspraak over.

    Met groet Inge Schippers/ Grantley van Ams 06 51944309

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *