Over GroenRoodWit/René Hoeflaak

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is René Hoeflaak. Vanaf de jaren tachtig reis ik graag  over de wereld .Toch duurde het nog tot 2006 voordat ik Suriname ‘ontdekte’. Liefde op het eerste gezicht. Want vanaf dat  moment bezoek ik regelmatig Suriname, ontdek ik telkens weer andere en verrassende bestemmingen en enthousiasmeer ik mijn omgeving over  Suriname. Zoals op  Groenroodwit.nl.  Inmiddels beschik ik in Suriname over een aanzienlijk, breed en gevarieerd netwerk. Graag en met plezier deel ik mijn ervaringen. Bijvoorbeeld bij uw (reis)plannen naar en in Suriname maar ook naar de Nederlandse Caraïbische eilanden. Ik bezocht inmiddels alle eilanden en kom er graag.  Mijn e mail adres: rene.hoeflaak@upcmail.nl.

Daarnaast ben ik – na een lange loopbaan in het bank-  en verzekeringswezen-  sinds enkele jaren werkzaam in de Rotterdamse welzijnssector, schrijf ik regelmatig (reis)verhalen en artikelen over interessante plekken en mensen op renehoeflaak.com en interview ik artiesten op Maxazine.

NB: eenmaal per jaar organiseer ook een reis naar Suriname. Ik werk daarin samen met  ABC TRAVEL  De reis van 2020 is uitgesteld naar november 2021.

Klik hier voor het gedetailleerde schema van de uitgestelde 2020 reis. Interesse, wil je mee? Stuur dan een mail of berichtje naar Rene Hoeflaak, rene.hoeflaak@upcmail.nl. Of neem contact op met ABC: 053-3030012

René Hoeflaak
René Hoeflaak

Zie verder:View René Hoeflaak's profile on LinkedIn


Ik realiseer mij dat ik niet volledig kan zijn maar hoop met deze site bezoekers en (potentiële) vakantiegangers naar en ondernemers in Suriname te enthousiasmeren en te informeren. Niet alleen door het opsommen van lijstjes maar ook door het berichten van interessant (reiziger) nieuws uit de media,  interviews met en ervaringen en tips van reizigers, ondernemers, bekende en minder bekende Surinamers en Nederlanders en touroperators  en prikkelende blogs en columns.

Luister hier naar mijn interview door Radio Stanvaste over Groenroodwit.

STANVASTE

Alle foto’s op groenroodwit zijn gemaakt door René Hoeflaak, tenzij anders vermeld.

Contactgegevens:  rene.hoeflaak@upcmail.nl3 Comments

 • Lucien Arduin

  Goedemorgen heer Hoeflaak,

  ik heb net uw site bekeken, ik kwam er toevallig achter door middel van uw bericht over uw bezoek aan het Rumhuis ivm
  het weer produceren van suikerriet in SU op Linkedin.

  M’n complimenten, het ziet er erg mooi uit, en uw verslagen etc zijn ook prettig om te lezen, en denk dat u echt in een behoefte voorziet omdat goede informatie hier schaars te verkrijgen is.

  Ik ben zelf eind april vorig jaar geremigreerd na ongeveer 40 jaar niet in SU geweest te zijn. Ik november 2012 was ik hier drie weken op vakantie, en toen vond ik het zo leuk dat ik in die vakantie besloten had dat ik hier zou komen wonen, en dat is me gelukt, en heb nog geen dag spijt gehad van m’n beslissing.

  Eén van m’n hobby’s is fietsen, en probeer met m’n fietsclubje, “De Zondagmorgen Bikers”, meer mensen hier op de fiets te krijgen, en dat lukt ook aardig.

  Mijn vraag aan u is of u misschien op de één of andere manier “De Zondagmorgen Bikers” zou kunnen vermelden in uw Er op uit rubriek, omdat we elke zondag eropuit trekken. Er zouden dus ook vakantiegangers met ons mee kunnen fietsen, alleen gaat het dan om geoefende fietsers omdat het om vrij lange afstanden gaat.

  Ik wacht uw reactie met belangstelling af,

  Met vriendelijke groet,

  Lucien Arduin

 • Lee-anne van den Brand

  Dag Rene, ben op je website beland nadat ik mijn naam googelde. Leuk dat je over de door mij beschilderde elektriciteitshuisjes schreef!
  Ja ik vind het heeeel belangrijk dat deze toch vaak grijze wereld opgevrolijkt moet worden!!! Intussen heb ik al meerdere huisjes in opdracht van de gemeente beschilderd! Kijk op You tube eens : ‘L. Van den Brand schildert elektriciteitshuisjes’ , en je zult ze zien!
  En jaaaa ik zou best nog veel meer transformatorhuisjes willen transformeren in een positief vrolijk object!
  Met creatieve groeten, Lee-anne van den Brand.

Leave a Reply