Met evenementen wil Colakreek meer bezoekers trekken

Colakreek wil meer vertier aanbieden, zo is te lezen in De Ware Tijd online deze week. Volgens directeur Sherida Mormon van Mets Travel vooral op ander dagen dan de zondag. “Met driehonderd mensen op de zondag alleen, is het niet rendabel om het recreatieoord draaiende te houden“, aldus Mormon.

Door René Hoeflaak

 

Colakreek
Colakreek, maart 2006 (foto: René Hoeflaak)

Om die reden bedacht het managementteam van Mets een aantal concepten om de inkomsten te verhogen. Bijvoorbeeld in combinatie met gezond eten. Zaterdag was de aftrap met de Kriki Cassava Food Fun. Een evenement met eten, gezelligheid en waterplezier, dat werd georganiseerd in samenwerking met onderneemster Alida Babel van stichting Babel Food Resort. Er was geen grote ruchtbaarheid aan gegeven vanwege Covid-19, zo is te lezen DWT online.Recepten uit diverse continenten

Over de opkomst was Babel daarom niet helemaal tevreden. Ze werkte met recepten die in haar kookboek voorkomen. Recepten uit diverse continenten.

Kerstmis in Colakreek

De volgende evenementen staan reeds gepland: Pizza Fun en Churassco. Voor elke editie zoekt Mets andere organisatoren uit. Tijdens de kersteditie ligt het accent op cassaveproducten.
2 Comments

  • Cynthia+van+Ooijen-Denneboom

    Super leuk om te lezen dat er evenementen worden bedacht om de oude vermakelijke gezelligheid van Cola Kreek weer omhoog te halen. Heb er Zoveel leuke herinneringen uit mijn jeugd aan.
    Jammer dat vanwege Covid het kleinschalig blijft nu.
    Hoop op veel succes voor de toekomst.

Leave a Reply