X’O Slush and More

9 september 2020: Groenroodwit is er voor iedereen die reist door en naar Suriname. En voor iedereen die Suriname een warm hart toedraagt,  dichterbij wil halen en verder wil brengen. Vanaf 2013 lees je hier dan ook artikelen, blogs en interviews over (reizen door en naar) Suriname. Onlangs startte een nieuwe serie, met gastblogs waarin ‘gasten’ hun  liefde voor Suriname delen. Bijvoorbeeld met een project, een leuke ervaring, een initiatief of gewoonweg een aanbeveling of een leuk verhaal. Vandaag het woord aan Oscar, oprichter van X’O Slush and More. 

over X'O Slush and More
X’O Slush (foto: Oscar Spa)

X’O Slush and More is een van de stands van de in 2019 geopende Waka Pasi Craft & More bij de Palmentuin. Oscar: ‘’we verkopen verschillende dranksoorten, heerlijk snacks’’ .
8 uur ‘s ochtends

‘’ In verband met de covid-19 crisis en de lockdownmaatregelen zijn de openingstijden aangepast maar als alles weer is genormaliseerd zijn we vanaf 8 uur in de ochtend open’’ aldus Oscar die vol enthousiasme een aantal namen van zijn cocktails opsomt zoals Sex on the Beach, Margarita, Mojito, Varadero, Sunrise, Black sour en Cosmopolitan.

‘De cocktails hebben diverse smaken zoals met cocos, ice coffee en slush push. Maar we verkopen ook lekkere Surinaamse sappen en snacks zoals saté’s, vlees en worst. Net als popcorn en chips’

Voetbal kijken

Tot slot laat Oscar weten dat men bij X’O Slush and More ook onder het genot van een drankje kijken naar een voetbalwedstrijd of andere sportwedstrijden. Komt dat zien en proeven.

over X'O Slush and More
Waka Pasi (bron foto; Oscar Spa)

Leave a Reply