Aanvraag verblijf digitaal

Visum
Foto: www.info-suriname.com

17 oktober 2016:  de Nederlandse Ambassade in Suriname meldt vandaag het volgende op haar Facebookpagina:  ‘belangrijk nieuws voor Nederlanders die verblijf in Suriname willen aanvragen (zoals bijvoorbeeld ook stagiaires), zich in Suriname willen vestigen, hun verblijf wensen te verlengen of zich tot Surinamer wensen te naturaliseren’

Door René Hoeflaak

Met ingang van 15 oktober 2016 kunnen aanvragen tot verblijf, verlenging verblijf, vestiging in Suriname of naturalisatie alleen digitaal worden ingediend via www.vz.juspol.sr. Verdere informatie over de procedures en behandelingstermijn is opgenomen op deze website. Bij vragen kunt u mailen naar info@vs.juspol.sr.

Voor toeristen geldt nog steeds dat zij met een toeristenkaart toegang tot Suriname kunnen krijgen. Meer informatie treft u op de website van het Surinaamse consulaat.’

Leave a Reply