Sint-Eustatius door CNN Travel genoemd als topbestemming voor 2022

Sint-Eustatius wordt door CNN Travel genoemd als een van de top reisbestemmingen voor 2022. Samen met steden als Valencia en Napels en eilanden als de Orkney Islands, Antigua en Barbuda en landen als Groenland en Zuid-Afrika wordt Sint-Eustatius door CNN Travel bestempeld als ‘droombestemming’.

Sint-Eustatius
Sint-Eustatius (foto: René Hoeflaak)

Door René Hoeflaak

CNN Travel roemt vooral de wandelroutes rondom de slapende en 25 duizend jaar oude en 600 meter hoge vulkaan The Quill en noemt het eiland Sint-Eustatius een parel in de zee.

Verder prijst het de bereikbaarheid met veerboten met Sint-Maarten, Saba en Sint Kitts. CNN vindt Sint-Eustatius veel meer dan alleen een eiland voor duikers in scheepswrakken maar ook en vooral  ‘’uitstekend geschikt voor wandelaars’’

Sint-Eustatius (foto: René Hoeflaak)
Sint-Eustatius (foto: René Hoeflaak)

22 topbestemmingen. Napels, Sint-Eustatius, Yellowstone NP.

Het lijstje van 22 CNN topbestemmingen bestaat verder uit Antigua en Barbuda, Bissagos Eilanden in Gainnee Bissau, Kaap Breton in Canada, Chili, Colombo, Dijon, Groenland, Gabon, Jordanië, Lahti in Finland, een woestijn in Australië, Napels, Peru, Orkney Islands, Oslo, Palau, Penang in Maleisië, Zuid-Afrika, Tulsa, Valencia, Yellowstone NP.

Klik hier voor de volledige lijst. En hier een eerder artikel op Groenroodwit over wandelen op Sint-Eustatius.

Interesse in een reis naar Sint-Eustatius of andere Nederlandse eilanden op de Antillen.  En de diverse mogelijkheden? Stuur een mail naar rene@groenroodwit.nl of neem contact op met ABC Travel . We vertellen je er graag meer over.

.