Irydha Sluisdom droomt van een eigen restaurant met ´authentieke´ Surinaamse gerechten

Groenroodwit biedt graag een podium aan initiatieven, projecten, ontwikkelingen, goede doelen en (startende) ondernemers in Suriname. Zo dus ook aan Irydha Sluisdom. Ze startte in november 2021 met haar bedrijf Madeliefje’s Food & Delivery Service.

Madeliefje’s Food & Delivery Service
Foto Madeliefje’s Food & Delivery Service

Door Rene Hoeflaak

Irydha is haar hele leven al bezig met koken. De kookkunsten leerde ze van haar moeder die ook zelf diverse sapsoorten maakte. In dienst van een grote commerciële Surinaamse onderneming raakte ze overtuigd van haar organisatietalent en ondernemersvaardigheden en ontstond het plan om als zelfstandig ondernemer te starten en professioneel te gaan koken. Na een speciaal religieus moment hakte de 30-jarige Irydha definitief de knoop door.  ”Ik ben Christen en kreeg een openbaring. God gaf mij de boodschap dat ik mijn eigen weg moest gaan en voor mijzelf moest gaan beginnen. En ik was daar ook klaar voor’’

Alle soorten Surinaamse gerechten en sapsoorten 

Zo gezegd zo gedaan. Irydha schreef zich in bij de officiële instanties, kreeg een vergunning en startte op 16 november 2021 officieel met haar bedrijf Madeliefje’s Food & Delivery Service. Zoals de naam het al aangeeft levert Irydha op bestelling. ‘’alle soorten Surinaamse gerechten en sapsoorten’’ aldus Irydha.

Madeliefje’s Food & Delivery Service
Foto Madeliefje’s Food & Delivery Service

Droom is restaurant in Para

Vooralsnog kookt en levert Irydha met Madeliefje’s Food & Delivery Service uitsluitend vanuit huis. Mede ook uit veiligheidsoverwegingen. Maar haar ambitie en droom is om te zijner tijd een eigen restaurant te openen. Bij voorkeur in Para. Het ontbreekt echter nog aan de financiële middelen om dat te bereiken. ‘’Ik wil daarom in het buitenland Internationaal Recht gaan studeren en daarmee een goede baan met een passend goed inkomen realiseren’’

Madeliefje’s Food & Delivery Service
Foto Madeliefje’s Food & Delivery Service
Madeliefje’s Food & Delivery Service
Prijslijst Madeliefje’s Food & Delivery Service

Authentieke Surinaamse smaak voor fijnproevers

Vooralsnog kookt Irydha Sluisdom, samen met haar moeder, dus thuis. En levert ze sappen en gerechten met – zoals ze het zelf omschrijft-  ‘een authentieke Surinaamse smaak’. ‘’ Ik kook exact met de juiste specerijen. Elk gerecht heeft zijn eigen specerij. Een fijnproever proeft het onderscheid’’ aldus Irydha.

Bestellen bij Madeliefje’s Food & Delivery Service kan via nummer 8738879 en/of via mailadres michira1992@gmail.com.  Voor meer info klik hier op Facebookpagina.