KLM: extra vluchten op 26 en 27 oktober van en naar Suriname

De KLM heeft toestemming gekregen van de Surinaamse overheid om twee extra vluchten uit te voeren en wel op 26 oktober 2020 op de route tussen Amsterdam en Paramaribo en op 27  oktober 2020 van Paramaribo naar Amsterdam aldus een persbericht van KLM op 21 oktober 2020, dat onder meer is te lezen op United News.

Door René Hoeflaak

extra KLM vluchten Paramaribo 26 en 27 oktober 2020
KLM toestel Johan Adolf Pengel Airport, Paramaribo (foto: René Hoeflaak)

Wie wil afreizen op 26 oktober met vlucht KL 0713 naar Paramaribo kan hiervoor een verzoek indienen bij de Surinaamse autoriteiten, via het e-mail adres conza@gov.sr. Zodra een positieve reactie is ontvangen, kan een ticket worden geboekt door te e-mailen naar PBMReservations@klm.com.


Vluchtschema KLM  naar en van Paramaribo 26 en 27 oktober 2020

Het normale vluchtschema ziet er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uit: op de vrijdag is de aankomst van de KL 713 in Paramaribo om 15:00. Op de zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00. Passagiers die naar andersom naar Nederland willen afreizen hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen online een ticket kopen via www.klm.sr, via email pbmreservations@klm.com of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1 in Paramaribo.

4 februari 2017: Wachtrij Johan Adolf Pengel Luchtaven (foto: René Hoeflaak)

Naar Nederland reizen vanuit Suriname

Passagiers kunnen op hier checken of ze naar Nederland kunnen reizen. De Surinaamse autoriteiten hebben aanvullende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen (COVID-19). Nu geldt voor Suriname een in-reis restrictie. U kan alleen naar Suriname reizen wanneer u toestemming heeft gekregen van de Surinaamse overheid. Uw verzoek om naar Suriname te reizen kan u binnen 10 werkdagen voor vertrek mailen naar conza@gov.sr
Wanneer u een positieve reactie heeft ontvangen, kunt u uw ticket boeken door een e-mail bericht te sturen naar PBMReservations@klm.com


Leave a Reply