KLM Suriname centraliseert helpdesk

KLMGFC Nieuws meldt vandaag  dat  KLM Suriname haar telefonische helpdesk centraal zal onderbrengen om haar dienstverlening te verbeteren en haar klanten een snellere en efficiëntere service te kunnen bieden. ‘Zoals dit ook elders in de wereld reeds van kracht is  aldus een persbericht van de luchtvaartmaatschappij.

Door René Hoeflaak

Voor inwoners van Suriname biedt KLM een speciaal nummer, +31 20 4747746, te bereiken van  maandag tot en met vrijdag van 7 uur s’ morgens tot 15.30 uur tegen de kosten van internationale gesprekken naar Nederland.

KLM benadrukt dat zij 24/7 kosteloos bereikbaar is via www.klm.com en via KLM Facebook voor alle vragen en/of reserveringen. Vanaf 30 uur voor vertrek van een vlucht kan men online inchecken, een stoel reserveren alsmede additionele bagage vrijstelling kopen tegen 20% korting.

Voor meer informatie kan men een mail sturen naar pbmreservations@klm.com

 

Leave a Reply