Suriname rondreis 2018

19 april 2017: net als voorgaande jaren organiseert Groenroodwit ook in 2018 samen met ABC TRAVEL de jaarlijkse GROENROODWIT/ABC rondreis door Suriname. De afwisselende rondreis duurt 15 dagen en wel van 10 tot en met 25 maart 2018.

Door René Hoeflaak

We overnachten in Paramaribo in het sfeervolle Eco Resort aan de  Suriname rivier en ondernemen tussendoor meerdaagse tours met overnachtingen in fraaie en paradijselijke Isadou in het binnenland, Guesthouse Little Paradise in Domburg (district Wanica), Nickerie en vogelparadijs Bigi Pan in westen van het land.  Klik hier voor het gedetailleerde schema. Interesse, wil je mee? Stuur dan een mail of berichtje naar Rene Hoeflaak,  rene@groenroodwit.nl. Of neem contact op met ABC: 053-3030012

Genieten van de zonsopkomst in de Boven-Surinamerivier (foto: René Hoeflaak)
Genieten van de zonsopkomst in de Boven-Surinamerivier (foto: René Hoeflaak)

2 Comments

Leave a Reply