Restaurantweek

Restweeek28 januari 2017: maandag start de 3e Restaurantweek Suriname, het grootste restaurant-event van Suriname.  Een week waarin verschillende toprestaurants een lunch en diners voor aantrekkelijke kortingen aanbieden. 

Door Rene Hoeflaak

Deelnemende restaurants voor deze editie zijn:

Spice Quest, De Waag, Rutu, Puur, Courtyard Marriott, Buitengewoon, Moments, Jiji’s, Baka Foto, Padre Nostro, Art Café, Ambiance, Ramada, Torarica, Fusion Restaurant, Krasnapolsky, Under Water Elephant(Fredriksdorp), Jacana Amazon Welness Resort, Houttuyn, ’T Vat.

Laagdrempelig

De deelnemende restaurants openen hun deuren om gasten laagdrempelig kennis te laten maken met hun culinaire hoogstandjes, zo is te lezen op de speciaal geopende facebookpagina. “Voor de gast is dit een geweldige manier om goed en betaalbaar uit eten te gaan, terwijl het restaurant zich van zijn beste kant kan laten zien aan vele nieuwe gasten’.
Na het succes van de voorgaande editie zijn er ook deze keer verschillende restaurants die een specifiek menu aanbieden dat kenmerkend is voor hun keuken, de zogenaamde “signature dish”. Bij deze editie wordt vooral de nadruk gelegd op creativiteit! Deze week worden alle menu’s bekend gemaakt.De restaurantweek 2017 duurt tot en met 5 februari. Voor een uitgebreid overzicht van restaurants in Suriname klik hierVoor meer info/ menu’s: www.facebook.com/restaurantweeksu Leave a Reply