Asfaltering West-Suriname

27 mei 2015: start asfalteringswerkzaamheden rijweg naar Matta. (foto: FB pagina Commissariaat Para)
27 mei 2015: start asfalteringswerkzaamheden rijweg naar Matta. (foto: FB pagina Commissariaat Para)

29 mei 2015: Wegwerkers van de  China Dalian Cooperation Group zijn woensdag gestart met de asfaltering van de weg naar West-Suriname.  De werkzaamheden begonnen bij  de afslag Matta richting Zanderij.

Door René Hoeflaak

Afhankelijk van het weer moet de eerste fase van het project binnen een week zijn afgerond. Het gedeelte waar de werkzaamheden plaatsvinden zijn volledig afgesloten voor het verkeer. Personenauto’s en overig langzaam verkeer worden via de bermen  omgeleid.

Bouwbedrijf  China Dalian Cooperation Group is wereldwijd actief. Het bedrijf bouwde onder meer het Versailles Hotel in Moskou.

Leave a Reply