Stanley Menzo in Suriname

Vangnet (foto: nettenverkoop.nl)
Vangnet (foto: nettenverkoop.nl)

Oud doelman en 6-voudig international Stanley Menzo tekende vorige week namens de Stichting Suriprofs samen met Desney Romeo , voorzitter van de Vereniging van Sportjournalisten In Suriname (VSJS)in de Olympic House in Paramaribo een intentieverklaring getekend om de voetbalsport in Suriname verder te helpen ontwikkelen.

Door René Hoeflaak

De focus zal vooral gericht zijn op de organisatie van clinics voor jeugdigde voetballers en trainers. Een ander onderdeel dat uit de intentieverklaring is de terugkeer van een voetbaltoernooi met deelname van een Suriprofsselectie. Dit was een jaarlijks evenement van de Stichting Internationaal Voetbal Suriname (SIVS), die intussen is ophouden te bestaan. Beide partijen waren het er over een dat continuering van het evenement een must is. Menzo werd in augustus ontslagen als trainer van het Belgische Lierse SK. Tijdens zijn verblijf in Suriname schonk Menzo eerder namens de Nederlandse Voetbalbond KNVB en de Suriprofs twee vangnetten voor het sportcomplex van de Tourtonne All Stars (TAS).

2 Comments

  • Hirschfeld

   Dhr limoen u moet geen vooroordelen uiten.
   De KNVB is al achter de schermen met verschillende projecten bezig ism Staatsolie en niet meer met SVB.
   Alle nieuwe kleine sportvelden in achtergestelde buurten krijgen kunstgras en in een later stadium zal met philips zonneenergie verlichting geplaats worden.
   de Knvb gaat inapril beginnen bij TAs m met een clinic voor jeugdvoetbal trainers en ook via hun komen er nog twee tariners om te scouten resp uit Amerika en uit italie.Alle activiteiten gaan een blijvend karakter krijgen en sportmaterialen en kleding en schoeisel zal er ook bij komen kijken.

Leave a Reply