Trafassi: ook in 2015?

Edgar Burgos (foto: Rob Sneltjes/www.robsneltjes.nl)
Edgar Burgos (foto: Rob Sneltjes/www.robsneltjes.nl)

In juli sprak ik  met Trafassi oprichter en voorman Edgar Burgos. Dit onder meer naar aanleiding van de release van een nieuwe verzamelalbum van Trafassi, zijn onderscheiding met de Amsterdamse Andreaspenning en het portret van Burgos op miljoen frisdrankblikjes.

Door René Hoeflaak

Trafassi sloot het afgelopen jaar af in Suriname met een Owru Yari Tour met onder meer een optreden tijdens de door Asia de Su georganiseerde Owru Yari Kiek Streetparty.  De tournee verliep zo succesvol dat een groot aantal bedrijven in Suriname de band ook graag het jaar 2015 in Suriname zien afsluiten, zo meldt ParboNieuws deze week. Edgar Burgos eindigde zijn reis door Suriname met een bezoek aan de Nederlandse Ambassadeur Ernst Noorman.