Sabrina Starke in Thalia

Zangeres Sabrina Starke  gaat in oktober naar Suriname voor drie optredens in Paramaribo. Starke zal met LeslieNielsen, haar vaste begeleidingstrio in de voorstelling ‘Lean On Me’ songs van soullegende Bill Withers ten gehore brengen. De shows vinden plaats op 8, 9 en 10 oktober op in Theater Thalia.

Door René Hoeflaak

De CD ‘Lean in Me’  met covers van Bill Withers en ondersteuning van het Metropole orkest onder leiding van dirigent Vince Mendoza werd in Nederland door radio 6 uitgeroepen tot beste album van 2013. Bill Withers zelf was naar eigen zeggen ‘impressed’

De optredens in oktober in het bijna 175 jaar oude theater aan de JF Nassylaan zijn onderdeel van het Internationaal Cultuurbeleid  van de Nederlandse Ambassade.  De 35-jarige zangeres zal naast haar optredens ook masterclasses geven.

Op 15 oktober vervolgt Starke haar toernee in Nederland met een reeks van optredens, te beginnen in Delft.

Starke trad in 2012 ook al op in Suriname

Sabrina Starke (www.sabrinastarke.nl)
Sabrina Starke (www.sabrinastarke.nl)

Leave a Reply