Groenroodwit/ABC Travel rondreis 2020 vooralsnog uitgesteld naar 2021

De jaarlijkse Groenroodwit/ABC Travel rondreis stond dit jaar gepland voor 14 tot en met 29  november 2020. Door de corona crisis is de reis echter uitgesteld. Maar uitstel is geen afstel. Het plan en de hoop is nu om de reis in november 2021 te organiseren.

Door René Hoeflaak

Genieten van de zonsopkomst in de Boven-Surinamerivier (foto: René Hoeflaak)

Exacte datum en info volgt nog. Maar het reisschema zal  in grote lijnen gelijk zijn aan die van de afgelaste reis van 2020. Op de site van ABC Travel kan je het complete dag tot dag reisschema (weliswaar van 2020) op je gemakje bekijken en alvast ‘voor’ genieten.

Suriname Rivier

Tijdens de rondreis door Suriname verblijven we onder meer op drie prachtige plekken aan de Suriname Rivier, te weten  Eco Torarica in Paramaribo, onze thuishaven tijdens de reis, Bergendal Eco & Cultural River Resort in Berg En Dal en het zuidelijk gelegen Knini Paati Jungle & River Eco Resort.Maar daarnaast brengen we ook enkele dagen door in Plantage Resort Frederiksdorp, gelegen aan de Commewijne Rivier, in het district Commewijne.

Frederiksdorp, februari 2017 (foto: René Hoeflaak)

Onder voorbehoud/openstelling luchtruim boven Suriname etc.

Maar dit alles nu uiteraard onder voorbehoud uiteraard en hangende alle verdere ontwikkelingen rondom corona, opstelling luchtruim boven Suriname

Kortom, een reis waar Groenroodwit in ieder geval naar uitkijkt. Heb je interesse, wil je meer weten of wil je mee? Neem dan gerust contact met mij op.

Voor contactgegevens klik hier . Klik hier  nogmaals voor het reisschema.Leave a Reply